Dječiji kampovi

Dječiji kampovi u Zvjezdanoj dolini djeci nude aktivnosti koje su kako edukativnog, tako i zabavnog karaktera. Namjera nam je da djeca za vrijeme boravka u prirodi prevaziđu svoje svakodnevne aktivnosti i navike, izađu iz zone komfora i osjete svakodnevicu života na selu kroz aktivno učešće u mini kursevima i radionicama, izletima do obližnjih domaćinstava, piknicima, obilasku poznatih izletišta u okruženju.

Pored navedenih aktivnosti, posebnu pažnju posvećujemo posmatranju zvijezda, orjentaciji i snalaženju u prostoru kao i upoznavanju sa biljnim i životinjskim svijetom u našem okruženju.

Na realizaciju naše zamisli podstakla nas je upravo predivna energija i radosni osmjesi djece koja su već više puta bili naši gosti. Zadovoljiti potrebe najmlađih i najslađih gostiju za nas je bio i zadatak i cilj.

Način na koji djeca uživaju kod nas, dao nam je vjetar u leđa da organizujemo potpuno novi koncept boravka u prirodi i na selu, da osmišljavamo radionice i aktivnosti sa ljudima koji će im na najljepši način prenijeti svoja znanja i kreiramo za naše najslađe goste novo i nezaboravno iskustvo. Likovne i literarne radionice, kursevi kuvanja, karaoke, gledanje filmova na platnu, šetnje. Sve to uz lijepo druženje, udobne sobe, i ukusnu i kvalitetnu hranu.

  • Lokacija
  • Zvjezdana dolina